Národná púť do Ríma v Roku sv. Cyrila a Metoda, za účasti slovenských biskupov.

Termín: 24.02.2013 – 01.03.2013

Cena: 280,- Eur

V cene je zahrnuté:

– 3 x ubytovanie s polpenziou v Ríme , v dvoj a troj posteľových izbách s príslušenstvom

– autobusová doprava podľa programu.

– sprievodca

– komplexné cestovné poistenie

V cene nie je zahrnuté:

– cestovný trojdenný lístok v Ríme na mestskú dopravu v cene cca 12,- Eur, nakoľko po Ríme sa budeme presúvať mestskou dopravou.

– celodenný lístok na lodnú mestskú dopravu v Benátkach, 12,-Eur

– prípadné vstupy do sakrálnych a iných objektov.

Program zájazdu:

24.02.2013 – Nedeľa – V poobedňajších hodinách odchod autobusu z Lučenca, v prípade záujmu z iného mesta, jazda smerom do Talianska, do Assisi.

25.02.2013 – Pondelok-Príchod do Assisi v ranných hodinách, prehliadka mesta, baziliky sv. Františka, bazilika sv. Kláry, sv. omša, voľný program. V poobedňajších hodinách odchod do Ríma, ubytovanie, večera, nocľah.

26.02.2013 – Utorok – Po raňajkách presun do baziliky sv. Klementa, kde sú uložené relikvie sv. Cyrila, spoločná sv. omša biskupov, po nej presun ku Lateránskej bazilike, prehliadka baziliky, prehliadka budovy Svätých schodov, presun do baziliky sv. Pavla za hradbami, prehliadka baziliky, bazilika Santa Maria Maggiore. Návrat do pútnického domu , večera, nocľah.

27.02.2013 – Streda – Po raňajkách presun do Vatikánu, generálna audiencia so Svätým Otcom Benediktom XVI., po nej prehliadka baziliky sv. Petra, hrob bl.Jána Pavla II., voľný program. Spoločná svätá omša v bazilike Sv. Petra. Návrat do pútnického domu, večera, nocľah.

28.02.2013 – Štvrtok – Po raňajkách presun do Pápežského kolégia sv. Cyrila a Metoda, sv. omša, presun do centra mesta, prehliadka okolia Kolosea, Piazza Venezia, Panteón, Fontána di Trevi, Španielske námestie. Večer odchod autobusom smerom na Slovensko s bezpečnostnými pauzami.

01.03.2013 – Piatok– V obedňajších hodinách príchod do Lučenca.

Bližšie informície na farskom úrade v Pleši, alebo na tel. čísle 0917495125 – Mgr. Viliam Paulíček

Sprievodca si vyhradzuje právo na zmenu programu, podľa aktuálnej situácie.

Pridaj komentár